neděle 11. října 2015

Jak vyléčit rýmu za 4 dny?

Jistě jsi už slyšela, že léčená rýma trvá sedm dní a neléčená týden. Chceš se rýmy zbavit co nejdříve? Představím ti několik zaručených pomocníků, které ti pomohou zbavit se rýmy za čtyři dny. A co je na nich tak úžasného? Jsou 100% přírodní! Zahoď chemické nosní kapky, které ti rozleptají nosní sliznici, paraleny a brufeny, které ti zatěžují játra. 

1. POMOCNÍK: TYMIÁNOVÝ KRÉM

Z fotky ti může být jasné, že s tymiánovým krémem u nás doma nešetříme. S jeho pomocí totiž přežijeme sychravé počasí a období chřipek. Proč je tak úžasný? Obsahuje kvalitní éterický olej z tymiánu, eukalyptu, borovice, rozmarýnu, citronu, heřmánku, kafr a sójový olej. A věděla jsi, že tymián byl velkým pomocníkem při léčení už od pradávna? Byl dokonce přezdíván jako antibiotikum chudých. 
Směs těchto bylinek mají silně protizánětlivé a antibakteriální účinky, rozpouští a uvolňují hleny a podporují imunitu. A to je přesně to, co potřebuješ při rýmě. 
Tento krém má poměrně silnou vůni. Když se necítím ve své kůži, tak hned popadnu tubu s tymiánovým krémem a namažu si (alespoň 2x denně) hruť, krk, čelo a dutiny a schovám se do tepla. Ještě mám takovou malou vychytávku pro období, kdy řádí chřipky a já musím do davu nebo jet MHD. Tymiánem si namažu okolí nosu a to mě chrání před viry a bakteriemi. Zkus to a nebudeš litovat.

KDE KOUPIT: Pouze od poradců švýcarské firmy JUST. V lékárně ho neseženeš a ani nic podobného. Cena 380 Kč.


2. POMOCNÍK:   DĚTSKÝ NOSNÍ OLEJ ATOK

Jedním slovem zázrak. Tento velmi šetrný dětský nosní olej jsem objevila v bylinné lékárně, když mě trápila rýma v těhotenství. Ostatní nosní kapky z běžných lékáren tomuto olejíčku nesahají ani po kotníky. Obsahuje rostlinné oleje (sójový, mandlový a jojobový) a éterické oleje (heřmánek modrý a levanduli) a vitamín E. Proč tě zbaví trápení? Zvláčňuje, zklidňuje a regeneruje nosní sliznici a chrání před vysoušením. Což potřebuješ v sychravém počasí. Bylo prokázáno, že teto olejíček zvyšuje obranyschopnost nosní sliznice. A používej ho pořád, nejen při rýmě. Já ho používám každý den před spaním a neznám, co je to ucpaný nos. Navíc je vhodný pro novorozence, takže tobě rozhodně neuškodí :-) A jedna lahvička ti vydrží hrozně dlouho.
KDE KOUPIT: Dětský nosní olej Original ATOK, Bylinná lékárna, cena cca 250 Kč.


3. POMOCNÍK: OLEJ Z 31 LÉČIVÝCH BYLIN


Již z názvu ti je jasné, že tahle lahvička je plná směsi éterických olejů z 31 léčivých bylinek. Jednotlivě je vyjmenovat by byl dlouhý seznam. Každopádně stačí pár kapek, které bojují proti zánětu, bakteriím, bolesti a horečce. Navíc je bez konzervačních látek.
Bolí tě hlava nebo v krku? Pak sáhnu po tymiánovém krému a přidám do něj několik kapek tohoto oleje. Hlavu nebo krk si zavaž bavlněným šátkem, ulehni a hned ucítíš úlevu. A růžovou tabletu k tomu nepotřebuješ. Věř mi! A skvělý je taky na kloktání nebo do aromalampy.
KDE KOUPIT: Pouze od poradců firmy JUST. Cena je vyšší 985 Kč (50 ml). Ale sama zjistíš, že téhle investice litovat nebudeš.


4. POMOCNÍK: VINCENTKA NOSNÍ SPREJ

Kdo by neznal přírodní minerální vodu z přírodního léčivého zdroje. Nemá konkurenci. Prolívej si nosní sliznici vincentkou jak je ti libo. Dávkování není omezené. Skvěle působí jako prevence před vysušením nosní sliznice. 100% přírodní. Pro maminky, děti, těhotné a všechny. Takže pokud vincentku ještě nemáš (což je ostuda), tak honem do lékárny a začni stříkat :-)

KDE KOUPIT: Každá lékárna, cena asi 80 Kč.

5. POMOCNÍK: VITAMÍNY A MINERÁLY

Když tě přepadne rýma, tak spolu s předešlými pomocníky konzumuj hodně vitamínů a minerálů. Hlavně vitamín C. A nejlépe v přírodní formě. Vymačkej si šťávu z pomeranče, grepu a citronu. Uvař si zázvorový čaj s medem. Hlavně se vykašli a pytlíkové čaje. Tam není po čaji ani památky, to je jen prach z ulice. A ten ti nepomůže. Takže hezky nastrouhat oddenek zázvoru nebo zvol sypaný bylinný čaj z bylinné lékárny. Jsou i přímo na nachlazení a některé jsou vhodné i pro těhotné ženy. A víš, že obyčejné zelí a šípky jsou nabyté velkým množstvím vitamínu C?

Změň svůj přístup, zvol přírodní cestu!  

Žádné komentáře:

Okomentovat