pondělí 2. listopadu 2015

Jak rychle otěhotnět

Prášek k rychlému početí není. Díky Bohu! Početí je dar od přírody a příroda má vše ve svých rukách. Existují rady a návody. Fungují? Nabízím Ti několik tipů, kterými se řídím já. Nikdy se však nezapomeň řídit sama sebou a nauč se poslouchat své tělo. To je základní krok. 

1. Tvůj životní styl

Zamysli se. Jaký je ten tvůj? Pokud kouříš nebo se pohybuješ v zakouřeném prostředí a holduješ alkoholu, tvému tělu to příliš neprospívá. Jsi všežravec, tak se toho drž. Měj pestrou stravu, ať má tvé tělo z čeho čerpat. Dopřej tvému tělu vitamíny a minerály. Pochutnej si i na dortíku nebo pizze. Vždy měj na paměti všeho s mírou a dosáhneš rovnováhy. Poslouchej své tělo, řekne ti, co potřebuje. Poslouchej své chutě, ale měj je na uzdě. 

2. Žij s přírodou

Bolí tě hlava? Nejdříve se zamysli proč. Dáváš svému tělo dostatek správných tekutin? Relaxuješ? Pokud se většinu času pohybuješ ve městě, tak odjeď do přírody. Projdi se v lese a mysli jen na stromy kolem sebe. Čerstvý vzduch má příznivější účinky pro tvé tělo než tableta proti bolesti. Také můžeš zkusit aromaterapii. Stačí 20 minut. Poslouchej relaxační hudbu a správně dýchej. Vnímej pouze své tělo a kyslík, jak jím prochází. 

3. Miluj se z lásky

A ne za cílem početí. Nestresuj se plodnými dny. Zkrátka se miluj a miluj. Nový život vzniká z lásky, ne z pokynu. 

4. Řiď se podle sebe

Neposlouchej ostatní ženy, jak dlouho se snaží otěhotnět. Neznáš je. Nevíš, zda jsou v rovnováze. Soustřeď se pouze na sebe, užívej života a raduj se z maličkostí všedního dne. Psychika je mocná, tak o ni dobře pečuj. Nejdůležitější je udržet tělo v klidu a harmonii. Prožívej lásku s mužem na maximum. Miminko si samo zvolí, kdy přijde na svět a věř, že samo si určí ten správný čas. 



Měj se ráda a mysli pozitivně. Hýčkej své tělo a miluj a svého muže. 

Žádné komentáře:

Okomentovat